Latest Works

KZNabihah.com Blog Makeover

Salam..

Dah lama betul acu tak buat entry baru kat sini. Awal-awal tahun macam ni banyak perkara yang perlu diselesai kan dahulu. Anak-anak pun dah mula bersekolah. Rutin harian pun bertukar lagi. Rasanya belum terlambat acu nak ucapkan Selamat Tahun Baru pada followers blog acu dan pada semua yang singgah jalan-jalan di blog acu ni. Insya'Allah dalam masa terdekat ni acu akan active semula mendesign seperti dolu-dolu.. amboih..konon2 macam dah lama pulak tak mendesign kan. Tak de lah, cuma acu dah buat perancangan untuk tahun 2012 ni, yang pasti ada beberapa service baru yang acu akan laksanakan atas permintaan dari kawan2 dan returning customer acu.. Mudah-mudahan dipermudahkan.. amin

Sekarang ni acu nak share kan dulu template yang acu designkan untuk Cik Bihah kita dari KZNabihah.com. Design header yang mengunakan photo Cik Bihah sendiri..Seperti design2 acu yang lain.. setiap orang ada citarasa masing-masing. Dan template ini terhasil gabungan 2 idea..me and her :). Simple as it can be..but not simpler :).
 

Selepas



Sebelum

 










8 comments:

cik bihah said...

YEAH .. nak buat papan tanda kedai nanti kite email akak lagi.. gah bz tak ada idea nak fikir..hehehe

::thexieza:: said...

cantik!!!

Cik Rose Cute said...

follow sini...

cara membuat said...

wah cantik blognya, followernya banyak benner.. follow ya

cik violet said...

salam sis. untuk edit blogshop berapa ea? email me cikviolet@yahoo.com

faizah rushda said...

cantik la design2 akak... saya suka tgk page akak... buat banyak2 lagi.. semoga berjaya

Nieyxzha Hassan said...

Cantik sgt♥

nickmie89 said...

cantik

Post a Comment

 

Popular Posts

AcuRose Lil Art Copyright © 2014 Design by AcuRoseArt